GLE Caribbean Line is reeds 30 jaar gespecialiseerd in het verschepen van containers naar het Caribische gebied. Van een kleine karton tot een graafmachine of vele containers tegelijkertijd, wij spannen ons in om samen met u de beste oplossing te zoeken voor het vervoer. Wij hebben met diverse rederijen een uitstekende samenwerking opgebouwd waardoor er voor het vervoer van uw goederen meerdere vaarschema’s beschikbaar zijn, ieder met zijn eigen afvaartdatum, transit-tijd en tarieven.

Bij het vervoeren van een container komt veel kijken en alles begint bij een goede en gedegen voorbereiding. GLE verzorgt het gehele transport traject, van begin tot eindpunt, en neemt u graag alle zaken die hiermee gemoeid zijn uit handen. Hierbij kunt u denken aan het ophalen van goederen bij uw leveranciers, het organiseren van containerbelading waar dan ook in Europa, het laden van containers bij onze overslagloods, het maken van de benodigde douane-uitvoerdocumenten en het verzekeren van uw lading. Onze zorgvuldig geselecteerde agenten nemen aan de overzijde van de Atlantische Oceaan de taak graag over en verzorgen desgewenst het inklaren, lossen, vrijmaken en afleveren van uw goederen.

Het laden van containers geschiedt in onze loods of rechtstreeks bij uw leverancier, in Nederland of eventueel elders in Europa. Onze ruime loods staat tot uw beschikking voor tijdelijke opslag van uw goederen waarbij wij leveringen van diverse leveranciers voor u kunnen verzamelen.

Kortom, GLE Caribbean Line kan het gehele transport traject voor u begeleiden. Voor meer informatie en een op maat gemaakte offerte kunt u telefonisch of via de mail contact met ons opnemen.

Geschiedenis GLE Caribbean Line

LCL (Less Container Load)

FCL (Full Container Load)

Particulier transport en verhuizingen

Conventioneel transport

Luchtvracht

Verkoop van containers

Transportverzekering

Staatkundige structuur